Data beskyttelse

Data beskyttelse-
Forklaring

1. Ansvarlig instans

Ballfreunde GmbH
Administrerende direktør: Fabian Ziethmann

Skovsti 13
21465 Wentorf

Tlf .: +49 (0) 40 55895037
E -mail: info@ballfreunde.com

 

2. Indsamling, behandling og brug af personoplysninger

2.1 Personoplysninger

Personoplysninger er oplysninger om faktiske eller personlige forhold for en bestemt eller identificerbar fysisk person. Dette omfatter f.eks. Dit navn, telefonnummer, adresse og alle data, som du giver os, når du deltager i vores arrangementer.

Dette inkluderer ikke aggregerede data, som vi indsamler, f.eks. Når du besøger vores websted eller i form af optællinger ved begivenheder på stedet, og som ikke kan knyttes direkte til din person.

 

2.2 Indsamling, behandling og brug af personoplysninger

Vi indsamler, opbevarer og behandler dine data til support forud for og under din deltagelse i vores arrangementer, herunder eventuelle senere garantier, for vores tjenester, teknisk administration og vores egne marketingformål. Dine personoplysninger videregives kun til tredjemand eller på anden måde videregives, hvis dette er nødvendigt med henblik på kontraktbehandling eller fakturering, eller hvis du har givet dit forudgående samtykke (for eksempel skal vi videregive dit navn til et hotel eller en flyselskab, hvis du leverer indkvartering eller transporttjeneste via os har bestilt, men et tredje selskab leverer den tilsvarende service). Som en del af vores arrangementer modtager f.eks. De tjenesteudbydere, vi bruger, de nødvendige data til ordrebehandling. De data, der videregives på denne måde, må kun bruges af vores tjenesteudbydere til at udføre deres opgave. Enhver anden brug af oplysningerne er ikke tilladt og udføres ikke af nogen af de tjenesteudbydere, som vi har betroet. Dine personoplysninger slettes, medmindre der er lovbestemte opbevaringskrav, og hvis du har gjort krav på sletning, hvis data ikke længere er påkrævet for at opfylde det formål, hvortil de blev gemt, eller hvis opbevaring af andre juridiske årsager ikke er tilladt.

 

2.3 Annoncering via e -mail

Deltagere i vores arrangementer vil modtage anbefalinger og oplysninger om fremtidige begivenheder fra os efter deres deltagelse. Du vil automatisk modtage disse anbefalinger fra os. På denne måde vil vi sende dig oplysninger om vores tilbud, der kan have din interesse baseret på din deltagelse i tidligere begivenheder. På den måde overholder vi de juridiske krav nøje. Hvis du ikke længere ønsker at modtage anbefalinger eller flere reklamebeskeder fra os, kan du til enhver tid gøre indsigelse mod dette. En meddelelse i tekstform til kontaktoplysningerne nævnt under punkt 1 (f.eks. E-mail, fax, brev) er tilstrækkelig til dette. Selvfølgelig finder du også et afmeldingslink i hver e -mail.

 

3. Logfiler

Hver gang vi får adgang til vores websted, overføres brugsdata via den respektive webbrowser og gemmes i logfiler, de såkaldte serverlogfiler. De lagrede dataposter indeholder følgende data: dato og klokkeslæt for adgang, navn på siden, der blev åbnet, IP -adresse, henvisnings -URL (oprindelses -URL, hvorfra du kom til webstedet), mængden af data, der blev overført, samt produkt og versionsnummer, som browseren brugte. Brugernes IP -adresser slettes eller anonymiseres efter 30 dage. I tilfælde af anonymisering ændres IP -adresserne på en sådan måde, at de enkelte detaljer om personlige eller faktiske omstændigheder ikke længere kan tildeles en bestemt eller identificerbar fysisk person eller kun med uforholdsmæssigt stor tid, omkostninger og arbejdskraft. Vi evaluerer disse logfildataposter i en anonymiseret form for yderligere at forbedre vores websted og for hurtigere at finde tekniske fejl.

 

4. Google Analytics

Dette websted bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruger såkaldte "cookies", tekstfiler, der er gemt på din computer, og som gør det muligt at analysere din brug af webstedet. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af dette websted, overføres normalt til en Google -server i USA og gemmes der. Men hvis IP -anonymisering er aktiveret på dette websted, vil din IP -adresse på forhånd blive forkortet af Google inden for EU -medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Den fulde IP -adresse overføres kun til en Google -server i USA og forkortes der i undtagelsestilfælde. På vegne af operatøren af dette websted vil Google bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, til at udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og til at give webstedsoperatøren andre tjenester vedrørende webstedsaktivitet og internetforbrug. IP -adressen, der overføres af din browser som en del af Google Analytics, fusioneres ikke med andre Google -data. Du kan forhindre lagring af cookies ved at indstille din browsersoftware i overensstemmelse hermed; Vi vil dog gerne påpege, at du i dette tilfælde muligvis ikke kan bruge alle funktioner på dette websted i deres fulde omfang.

Du kan også forhindre Google i at indsamle de data, der genereres af cookien og vedrører din brug af webstedet (inklusive din IP-adresse) og fra at behandle disse data af Google ved at downloade browser-plug-in'et, der er tilgængeligt under følgende link og installere: http : //tools.google.com/dlpage/gaoptout? hl = de

Ved at bruge mannschaftsausfahrt.de accepterer du behandlingen af de data, der indsamles om dig af Google på den måde, der er beskrevet ovenfor og til det formål, der er angivet ovenfor.

Hvis du ikke ønsker, at oplysninger om dit webstedsbesøg skal overføres til Google Analytics, har du mulighed for at installere et "deaktiverings-tilføjelsesprogram" til din browser. Du kan downloade denne tilføjelse fra http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de. Bemærk dog, at dette i øjeblikket kun er tilgængeligt til Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari og Opera.

Uden dit udtrykkelige samtykke vil vi ikke bruge sporingsværktøjerne til at indsamle personlige data om dig ubemærket, til at overføre sådanne data til tredjepartsudbydere og marketingplatforme eller til at forbinde dataene med dine personlige data (navn, adresse osv.).

 

5. Den registreredes rettigheder til oplysninger

I henhold til den føderale databeskyttelseslov har du ret til gratis oplysninger om dine lagrede data og om nødvendigt retten til at rette, blokere eller slette data. Vi tager beskyttelsen af dine data meget alvorligt. For at sikre, at personoplysninger ikke videregives til tredjemand, bedes du sende din anmodning via e -mail eller post til adressen angivet under punkt 1.

da_DKDK

Beachsoccer Cup

Fußball, Strand & viel Action abseits der Spiele

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Dette er overskriften

Originalbild unter: http://photo-rocket.fotograf.de/photo/5cf57ac3-1304-4ef5-85ae-1fadac110002

Dette er overskriften

Dette er overskriften

Sportanlage Gesamt Kopie-01
Spielzenen-8.jpg
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Dette er overskriften

bild_laola_21-1000x668
Alle internationalen Fußballturniere auf einer Karte

Dette er overskriften

Originalbild unter: http://photo-rocket.fotograf.de/photo/5cf57ac3-1304-4ef5-85ae-1fadac110002
bild_laola_21-1000x668
Spielzenen-8.jpg

Dette er overskriften

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Dette er overskriften

Lorem ipsum dolor sit

Yderligere turneringsserier

Strandfodboldcuper og internationale 5-dages turneringer

Åben chat
Har du brug for hjælp?
Hej 👋
Har du spørgsmål om en af vores turneringer?
Du skal blot skrive til os via WhatsApp.